4 pasi pentru a alege o firma de reparatii acoperisuri

4 pasi pentru a alege firma de reparatii acoperisuri pe timp de iarna

De foarte multe ori sezonul de toamna nu se anunta intotdeauna ploios. Prin aceasta forma nu veti realiza daca exista infiltratii in acoperisul dumneavoastra. Cititi mai departe cum se alege o firma de reparatii acoperisuri iarna.

Cum vine iarna infiltratiile in acoperisul casei tale?

In cele mai multe cazuri, toamna intarzie sa apara cu ploile si ne trezim cu totii pe timpul iernii, cand suntem nevoiti sa reparam acoperisul.

Pur si simplu atunci descoperim infiltratiile…

Atunci cand intampinam aceasta situatie, nu vom gasi tot timpul meseriasii pe care ne dorim sa ii avem in curtea noastra.

De cele mai multe ori fiind pe graba, apelam la prima firma gasita prin intermediul internetului. Nu ne uitam la recenzi si nu solicitam un portofoliu al firmei care urmeaza sa realizeze reparatia.
Dupa cum este expresia romaneasca:”atunci cand ne frige buza”, ne ducem catre prima firma gasita. Acesta este din pacate un lucru gresit.

De ce?

Atat firmele de reparatii acoperisuri, cat si dumneavoastra sunteti in cautare de … pe timp de iarna.

Dumneavoastra sunteti in cautare de o firma la care sa fiti convinsi ca nu va mai ploua dupa reparatia efectuata. In cazul firmei de reparatii putem spune, ca marea lor cautare este pe timpul iernii posibilitatea de a avea clienti.

Perioada de iarna reduce drastic numarul de clienti, iar astfel firmele de acoperisuri nu obtin profit in acest anotimp.

Deci, va trebui sa ganditi ca sunteti in aceasi situatie ca si firmele de reparatii acoperisuri.
Pentru a alege o firma de acoperisuri va trebui sa urmati mai multi pasi.

Cei patru pasi pentru a alege firma perfecta pe timp de iarna

urmariti pasii necesari pentru a alege firma de reparatie a acoperisului

Vedeti lucrarile efectuate de acestia pe site

Fiecare site contine poze cu acoperisurile realizate sau reparate. Asigurati-va ca pozele respective sunt realizate de firma care detine site-ul.

Cum puteti face acest lucru?

Daca veti suna la firma respectiva, raspunsul lor va fi destul de simplu: “Da. Pozele sunt reale!”. Deci nu puteti sa incepeti de la aceasta premisa.

Astfel, va trebui sa analizati din pozele portofoliului site-ului si sa vedeti cat de mult se potrivesc acestea cu realitatea. Trebuie sa vedeti daca acoperisurile au forma celor din tara noastra. Spre exemplu: acoperisurile cu tigla vulcanica nu se gasesc deloc in zona Europei. Astfel de acoperisuri pot fi gasite numai in zona Americii. In momentul in care veti gasi site-uri care sa contina astfel de tigla, va trebui sa le ocoliti 100%. Ele nu prezinta deloc credibilitate.

Un alt element de care trebuie sa tineti cont este ca pozele sa fie reale. Pozele realizate cu un aparat profesionist nu reprezinta deloc credibilitate. Photoshop-ul si alte programe de editare foto nu au ce cauta in modelarea fotografiilor.

Astfel, pozele trebuie sa fie reale si sa se vada ca sunt realizate de o firma de constructii.

Site-ul sa fie realizat cat mai profesionist si sa contina datele firmei

Foarte multe site-uri de reparatii acoperisuri sunt realizate de firme de romi. De cele mai multe ori acestia sunt dispusi sa tepuiasca. Deasemeni, tot ei au adus nenumarate elemente negative asupra pietei de montaj si reparatii acoperisuri din Bucuresti.

Pentru a putea ocoli acest tip de firme, va trebui sa va uitati pe site si sa vedeti ce fel de informatii are acesta. Site-ul va trebui sa fie construit intr-un mod profesionist si va trebui sa aiba informatii utile ( nu doar informatii generale ). Pe site va trebui sa gasiti informatii ce au legatura cu domeniul acoperisurilor.

Astfel, pentru ca un site de acoperisuri sa aiba credibilitate va trebui sa vedeti daca au informatii de ajutor, cum ar fi:

Acestea ar fi unele dintre informatii pe care un site va trebui sa le aiba pentru a prezenta un minim de incredere.
Mai mult de atat, orice site de reparatii acoperisuri va trebui sa contina datele firmei.

In acest fel veti putea indentifica firma o data cu site-ul. Prin aceasta modalitate, firma intelege practic ca site-ul este cartea de vizita afisata in mediul online.

Numarul de recenzii al site-ului si calitatea recenziilor

In marea majoritate a situatiilor alegem produse pe care altii le-au mai folosit deja pana acum. La fel si in cazul acoperisurilor, trebuie sa ne orientam catre firma sau site-ul care prezinta cele mai multe recenzii.

Cu cat numarul recenziilor este mai mare, cu atat firma a avut mai multe lucrari. De asemeni, recenziile trebuie sa fie reale. De foarte multe ori calitatea recenziilor lasa de dorit in acest domeniu.

Dar cum putem sa ne dam seama de calitatea recenziilor unui site de acoperisuri?

Sa spunem ca in foarte multe situatii proprietarii site-urilor vin cu propriile lor recenzii. Acest lucru poate dauna mai departe pietei si implicit clientilor.

Dar, exista un element care ne va ajuta in dezvaluirea falsurilor. Sa spunem, ca pentru o firma existenta pe piata de mai bine de 5 ani, daca a obtinut de-a lungul timpului 70 de recenzii…

Daca a obtinut 70 de recenzii, este imposibil ca toate aceste recenzii sa fie de nota 5. Este un lucru destul de logic, deoarece nici firmele mari nu au o rata de multumire a clientelei de 100%.

Pentru a putea alege firma respectiva va trebui sa credem ca o medie buna a recenziilor este intre 4.2 si 4.7.
Acestea note sunt atat plauzibile cat si credibile in acelasi timp.

Echipa de reparatii acoperisuri sa fie prezentata pe site

Foarte multe site-uri nu doresc sa arate echipa de reparatii acoperisuri, deoarece in randul echipei nu exista foarte multi profesionisti. Pentru ca site-ul sa prezinte mai multa incredere echipa trebuie sa fie prezentata impreuna cu o poza a acestora pentru a fi identificati.

Prin toti acesti patru pasi site-ul va prezenta credibilitate, iar dumneavoastra veti putea alege cu usurinta echipa de reparatii acoperisuri pe timp de iarna.

Deocamdata cam atat despre acest articol. Va multumim ca ati ajuns pana la sfarsit si va asteptam cu alte informatii utile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *