cum gasesti firme bune de reparatii acoperisuri

Cate firme corecte de reparatii acoperisuri sunt in Bucuresti? ( prima parte )

Pe piata de reparatii acoperisuri din capitala Romaniei Bucuresti exista foarte multe companii, care par sa influenteze intr-un mod negativ piata. Aceste firme de reparatii acoperisuri predomina din pacate pe piata din Bucuresti. Printre firmele de reparatii acoperisuri putem distinge trei mari categorii:

  • Companii de reparatii care au mesteri, unde treaba profesionista nu exista
  • Firme de reparatii acoperisuri care isi respecta meseria si afiseaza respect si fata de client
  • Firme care lucreaza cum trebuie, dar intra pe un pret, iar la sfarsitul lucrarilor, clientul va avea o mare surpriza

Vom incepe acest articol prin a identifica si exemplifica modalitatea de lucru a fiecarei categorii in parte. Deoarece este o discutie mai lunga, vom dedica articolul doar primei categorii, urmand ca in articolele viitoare sa dezbatem si restul rubricilor. Asadar, sa incepem…

Cum alegem firmele de reparatii acoperisuri in orasul Bucuresti?

In prima situatie, avem firme sau asa numitele companii de reparatii acoperisuri ce “au profesionisti cu experienta de 10 ani in domeniu”. Aceasta tipologie de mesteri predomina cu desavarsire pe piata din Bucuresti. Meseriasii cu experienta de 10 ani in domeniul reparatiei de acoperisuri sunt de foarte multe ori greu de gasit.

In cele mai multe cazuri, veti gasi oameni care au mai lucrat in domeniul reparatiei de acoperisuri, iar experienta lor este de cel mult 3 sau 4 ani.

Acestea sunt firme infiintate de asa zisii meseriasi, care au observat pana acum ca piata din Bucuresti vor avea nevoie de asemenea servicii. Sunt persoane, care nu sunt calificati in domeniu, nu au cursuri si nu sunt autorizati.

Lucreaza pe o suma de bani care are capacitatea tot timpul de a strica piata, si totusi…

Care sunt criteriile prin care alegem o firme corecta de reparatie acoperis?

Aici, apar doua laturi care nu sunt deloc placute pe piata de reparatii acoperisuri.

Specialistii de reparatii acoperisuri ce se dau “meseriasi”

alege firma de reparatii acoperisuri

Prima dintre ele este cea in care lucrarea este realizata fara nici un scop. Atunci cand cunosti meseria din auzite, nu poti oferi o garantie concreta clientului tau.

Este imposibil sa stii care este latimea perfecta a unui glaf. Neavand cunostinte temeinice, nu poti aprecia cu exactitate marimile unei dolii facute manual. Iar toate acestea sunt doar cateva din elementele de baza, pentru a monta corect un acoperis.

Dar, ce putem face in aceasta situatie?

Va trebui sa solicitam totusi cateva recomandari. Adresele unde s-au realizat lucrarile trebuie sa fie existente. Putem sa ne ducem la lucrarile realizate de acestia si sa vedem cum a fost executat un acoperis.

Cum deosebim echipele bune de constructii fata de firmele ce realizeaza meseria din auzite

Trebuie sa vedem daca firma respectiva este sau nu apreciata de clientii sai. Acest lucru il puteti vedea prin testimonialele clientilor. Ele pot fi afisate pe site-ul de reparatii acoperisuri sau pagina lor de facebook. Testimonialele pot fi video, audio sau scrise.

Dar, sa nu uitam ca testimonialele scrise pot fi falsificate destul de usor, asa ca…

Pretul extrem de mic ce poate strica piata de reparatii acoperisuri

Al doi-lea element negativ, adus de acest tip de firme pe piata de reparatii acoperisuri din Bucuresti este pretul extrem de mic. De foarte multe ori se spune ca ce platesti, asta primesti. Dar, sa nu uitam ca in situatia acestor mesteri totul este destul de avantajos.

Pretul mic practicat, are tendinta de a strica piata. Acestia nu se bazeaza pe eliberarea unei facturi, nu platesc taxe, nu cunosc ce inseamna o firma. Astfel, o data ce s-a terminat lucrarea ( mai ales cand vine vorba de acoperisul dumneavoastra )…

Daca va ploua, nu veti sti la cine sa apelati, pentru ca nu aveti la indemana nici un contract care sa ateste garantia acoperisului. Nu veti sti daca firma respectiva este din Bucuresti, sau din afara capitalei, sau daca exista cel putin.

In cazul unui montaj gresit putem da de nenumarate probleme.

De ce?

Sa spunem ca in situatia unui acoperis mai vechi, se pot identifica cu usurinta problemele, deoarece acestea sunt vizibile. In cazul in care acoperisul este unul nou, nu se stiu care sunt cu exactitate cauzele infiltratiilor. Astfel, starea acoperisului va trebui testata incontinuu pentru a observa problema.

Deocamdata cam atat despre acest articol. Vom discuta in articolele urmatoare despre celelalte tipologii de firme de reparatii acoperisuri din capitala Romaniei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *