Close
elemente aditionale in zona de inchirieri auto

Alte elemente aditionale in rent a car

Astazi vom vorbi despre alte elemente aditionale din domeniul rent a car. Orice serviciu existent pe piata economica are elemente aditionale. Astfel, serviciul de sine statator din cazul nostru este reprezentat de inchirierea unei masini.

Urmeaza apoi alte elemente aditionale, din serviciul de inchirieri auto.  Unul dintre ele este folosirea unui sistem de navigatie. Presupunem ca daca sunteti pentru prima data intr-o tara veti avea nevoie de un navigator, care va poate ajuta sa va orientati si sa ajungeti la destinatie mult mai repede.

GPS-ul sau sistemul de navigatie are o acuratete mult mai mare fata de o aplicatie obisnuita, cum ar fi Google Maps sau Ways. Sistemul de navigatie se conecteaza la satelit si va arata toate strazile si toate aleile de la plecare pana la destinatie.

Firmele de rent a car Bucuresti au inceput sa implementeze sistemul de navigatie cu 5 euro pe zi. Acest lucru va insemna ca daca veti inchiria autovehiculul pentru 10 zile, veti avea de platit inca 50 de euro pentru inchirierea GPS-ului.

Si credeti-ne ca va fi destul de folositor, mai ales daca veti circula in afara tarii. Pentru statele ce se afla in afara Uniunii Europone, Google Maps-ul are 80% din strazi inregistrate. Aceasta situatie va incurca enorm, mai ales daca veti circula pe stradute mici.

Un alt accesoriu util pentru d-tra sunt lanturile de iarna. Astfel, aveti cu siguranta nevoie de lanturi pentru roti, dar si de alte ustensile care va vor ajuta sa va dezapeziti in caz de nevoie. Acestea pot fi inchiriate doar pe timpul iernii, iar pretul de inchiriere este in jur de 6 euro pe ziua de inchiriere.

Totusi in functie de numarul de zile, compania de inchirieri auto Bucuresti, poate realiza anumite reduceri. Nu cunoastem toate ofertele de pe piata. Tot ceea ce avem in fata este oferta celor de la Fly-RentaCar. Pentru 10 zile de inchiriere veti avea reducere de 10% din pretul total.

Cititi mai departe urmatorul articol unde veti vedea si alte elemente aditionale ce le poate oferi o companie de rent a car.

Atat a fost pentru acest articol. Va multumim pentru ca ati ajuns cu noi pana la sfarsit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *