Close
dacia logan vs chevrolet aveo in zona de rent a car

Diferente intre Chevrolet Aveo si Dacia Logan in zona de inchirieri masini

Vom prezenta in acest articol unele dintre cele mai inchiriate modele de autovehicule din Romania si in special din Bucuresti. In afara tarii noastre, una dintre cele mai inchiriate autovehicule din lume este marca Chevrolet.

La fel de bine ar putea fi inchiriata si Dacia Logan, dar din pacate nu este la fel de raspandita precum marca Chevrolet. Marca Chevrolet este o masina destul de ieftina pe piata de rent a car. Serviciile puse la dispozitie de aceasta marca alcatuiesc un sistem complet la un pret extrem de mic.

Dar sa trecem totusi la subiectul articolului.

Dacia Logan | cea mai inchiriata masina din Bucuresti si implicit Romania

Atat Dacia Logan, cat si Chevrolet Aveo sunt autovehicule extrem de fiabile si utile pentru drumurile din Romania si in special din Bucuresti. Ambele autovehicule sunt dotate cu servodirectie si geamuri electrice.

Ambele modele ofera aceeasi lista de dotari:

  • faruri automate
  • inchidere centralizata
  • computer de bord
  • limitator de viteza
  • pilot automat
  • controlul tractiunii
  • controlul stabilitatii
  • abs

De asemeni, atat Dacia Logan cat si Chevrolet Aveo sunt autovehicule ce pun la dispozitie 5 locuri ( 2 locuri in fata si 3 in spate ).

Sunt autovehicule destul incapatoare, dar cu toate acestea…

Dacia Logan fiind o masina de familie si avand un consum destul de scazut, comparativ cu Chevrolet Aveo. Este un autovehicul cu un interior mult mai mare si cu un portbagaj mult mai spatios. Chevrolet Aveo este un autovehicul cu un bord mai util si cu o viteza mult mai mare.

Aveo este o masina de viteza, care permite sa ajungeti mult mai repede in timp util. Din pacate consumul acestui autovehicul este mult mai ridicat.

Ambele autovehicule au 1200 cm3 si functioneaza extrem de bine penru drumurile din Bucuresti.

Chevrolet Aveo | una dintre cele mai inchiriate autovehicule din lume

Chevrolet Aveo este un autovehicul extrem de stabil, fiind unul dintre cele mai inchiriate autovehicule din Europa si din lume. Masina are toate accesoriile pe care le contine si Dacia Logan Prestige singura diferanta o reprezinta caii putere. Daca Dacia Logan este dotata cu 75 de cai putere, atunci la Chevrolet Aveo se va mai adauga inca 15 cai putere in plus.

Cum am spus si mai sus, ambele masini sunt destul de spatioase, iar portbagajul este la fel de incapator. Cu toate acestea Chevrolet Aveo, va fi ideala pentru inchirieri, atunci cand veti face drumuri lungi in tara. Masina are o viteza mult mai mare si accelereaza mult mai rapid fata Dacia Logan.

Cu toate ca ambele autovehicule exceleaza pe anumite categorii de specificatii tehnice, singurul care iese in evidenta este pretul de inchiriere al masinii.

Realizand un studiu in randul companiilor de inchirieri masini din Bucuresti, am concluzionat ca pretul mediu de inchiriere al unui Logan pe zi este de 17 euro\. Un Chevrolet Aveo poate fi inchiriat cu 18 euro pe zi.

Diferenta de pret nu este mare, tinand cont ca Chevrolet Aveo aduce un mic plus de calitate.

Pentru a trage o concluzie si pentru a nu supara nici o marca de auto vom relata o asemanare: “ambele masini sunt foarte bune pentru rent-ul in familie”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *