Close
marturii pentru fly-rentacar in domeniul de inchirieri auto

Marturii clienti pentru Fly-RentaCar

Astazi am dori sa va aducem la cunostinta cateva dintre marturiile clientilor Fly-RentaCar. Reprezentam aceasta companie de inchirieri auto si suntem foarte mandri atunci cand serviciile ajung catre clienti intr-o forma cat mai utila clientului.

Alexandru:”Astazi am predat masina dupa o calatorie intinsa pe mai multe zile. Pot spune ca totul a decurs perfect. Am optat pentru un contract la destinatie, iar firma a fost foarte prompta.Ii recomand cu caldura.”

Tudor:”As vrea sa incep faptul ca va recomand cu caldura aceasta firma. Sunt cu adevarat niste profesionisti.In momentul primiiri masina a aratat exceptional, foarte ingrijita si pregatita de drumuri lungi. Iar in timpul exploatarii nu au existat nici un fel de neplaceri, masina parand sa reziste la nesfarsit.”

Gicu:”Acum 1 luna am inchiriat o masina de la aceasta firma, iar capacele rotilor au fost furate astfel incat la predare mi-a fost oprita garantia exact cum era stipulat in contract. Fata de alte firme macar aduc tot la cunostinta clientului prin contract.”

Victor:”Acum ceva timp am inchiriat o masina pentru vacanta si pot spune ca totul a fost perfect. Masina a fost foarte curata, iar familia sa simtit minunat pe toata durata vacantei. Ne-am putut bucura din plin de placerea unei calatorii intr-un vehicul de calitate, fara defecte ascunse.”

Acestea au fost cateva din marturiile clientilor de inchirieri auto. Suntem foarte multumiti atunci cand suntem utili clientilor nostri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *