Close
card de credit modalitate de plata in rent

Modalitati de plata pentru o firma de inchirieri auto [ partea I ]

Modalitatile de plata pentru o firma de inchirieri auto este totodata o metoda simpla, dar si dificila de inteles.

Si, vom spune si de ce…

Inainte de toate am dori sa va informam ca firma Fly-RentaCar, cea pe care o si reprezentam, accepta toate valutele marilor puteri financiare ale Europei cum ar fi: Euro sau GBP. De asemenea va mai comunicam ca shimbul valutar se va efectua la cursul valutar oficial al Bancii Nationale Romane. Plata se poate realiza atat prin metoda online cu transfer bancar sau paypal. Ambele modalitati sunt destul de sigure pentru a inchiria masina.

Alte metode de plata pentru a inchiria autovehiculul sunt cele de transfer bancar sau cash. Aceste variante sunt destul de simplu de inteles. Totusi, singura metoda este aparitia in sistemul de plati prin cardul de credit.

De ce este cardul de credit o metoda de plata infecienta pentru piata de inchirieri auto?

Cu totii am auzit pana acum de garantia auto. Aceasta se aplica si in domeniul inchirierilor de masini. Garantia auto pentru inchirierea unui autovehicul reprezinta o suma ce se acorda la inceputul inchirierii de catre client. Aceasta este returnata, numai in situatia in care aceasta nu va prezenta nici o avarie. Garantia este un cost suplimentar in modulul de inchirieri auto si se retine la fiecare inchiriere.

In cazul in care aceasta nu isi face aparitia, inseamna ca a fost inlocuita de asigurarea zilnica.

Dar sa revenim totusi la subiect…

Garantia auto poate fi blocata cash sau printr-un card de credit. De foarte multe ori aparitia cardului de credit in acest sistem poate fi migaloasa si intortocheata. In primul rand, nu foarte multe persoane detin un card de credit pentru a inchiria o masina.

E de inteles ca nu foarte multi au in posesie un card de credit. De aceea, compania Fly-RentaCar a renuntat complet la sistemul de card credit pentru a face viata mai usoara clientului.

Aceasta este singura modalitate de plata care incurca in momentul respectiv piata de rent a car. Am vrut sa o dezvaluim prin acest articol si va multumim pentru ca ati ajuns pana la final.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *