Close
verificati costurile suplimentare in contractul de inchirieri auto

Verificati costurile suplimentare din contractul de rent a car

Una dintre cele mai importante informatii in momentul in care apelati la o companie de rent a car este sa verificati costurile suplimentare pe care va trebui sa le achitati pe durata perioadei in care utilizati autovehiculul.

Si credeti-ne ca vor exista cu siguranta costuri suplimentare!

Fiecare accesoriu in parte se va plati separat.

Ce inseamna un accesoriu in zona de inchirieri auto?

Acum ca este zapada afara, lanturile de zapada vor fi un accesoriu necesar pentru a circula. La foarte multe companii de inchirieri auto, acestea au pretul de 5 euro pe ziua de inchiriere. Pe langa acest accesoriu total util pentru a circula in conditii de zapada, mai sunt si alte accesorii, precum: sistemul de navigatie, scaun pentru copiul, etc.

In Romania amenda pentru lipsa scaunului de copil este de 400 Ron. Astfel, daca copilul dumneavoastra are sub 4 ani, va fi obligatoriu sa se plateasca cei 4 sau 5 euro pe zi pentru inchirierea scaunului.

Vom trece mai departe la sistemul de navigatie. Este extrem de util atunci cand circulati in afara tarii. De foarte multe ori Ways-ul sau Google Maps-ul nu ofera destul claritate pentru a ajunge la adresa. Astfel, aveti nevoie de un device care sa se conecteze la satelit. Sistemul de navigatie va va duce catre locatie fara nicio problema.

Pe langa toate aceste elemente enumerate de noi, vor exista si alte costuri suplimentare.

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa solicitati dinainte contractul de rent a car. Aici veti gasi toate informatiile de care aveti nevoie si veti avea posibilitatea de a observa toate cheltuielile suplimentare.

Deasemeni, va trebui ca in citirea contractului de inchirieri auto sa fiti foarte atent la detaliile legate de asigurarea zilnica si garantie auto.

In momentul in care cititi contractul pentru inchirierea masinii, va trebui sa verificati in ce conditii se va opri garantia pentru masina respectiva, care va fi costul daca se vor depasi numarul de kilometrii, care este costul daca se returneaza masina intr-o alta localitate sau intr-o alta tara.

Speram ca aceste informatii sa va fie de folos!

Recomandari: Compania deĀ rent a car bucuresti– Fly-RentaCar – transparenta inainte de toate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *