Close
termeni pentru anularea contractului de rent a car

Verificati privind termenii pentru anularea contractului de inchirieri auto

Exista foarte multe companii de rent a car, unde contractul o data semnat, nu mai poate fi anulat. Va trebui sa verificati de fiecare data cand semnati un contract cu o companie de inchirieri masini care sunt conditiile pentru anularea contractului. La marile companii ( aici ma refer la companiile multinationale ), contractul nu are finalizare decat in momentul in care numarul zilelor de inchiriere se vor termina. Pentru a evita acest lucru va trebui sa apelati la companiile mai mici de rent a car care isi permit sa realizeze si aceste clauze.

In momentul de fata, compania Fly-RentaCar este o firma care poate anula contractul de inchirieri masini. Este o companie mica, ce isi poate permite costurile anularii contractului.

De ce Fly-RentaCar poate anula contractul de rent a car?

Este o companie mica, dar totusi care intelege clientul. Este de inteles, deoarece de foarte multe ori o persoana isi poate face planuri vis a vis de un anumit serviciu si apoi sa se schimbe la 180 de grade. Este uman si cu totii depindem pana la urma de alti factori externi, care ne dirijeaza si ne conduc viata. Pana la urma rezultatul actiunilor noastre nu vor depinde doar de activitatea noastra.

Totusi, cu toate acestea apar si alte tipologi de firme. In foarte multe dintre situatii se poate ca firma sa programeze si pastreze masina blocata, pentru cazul in care clientul va veni si va ridica autovehiculul. Daca acesta nu se va prezenta pentru ridicarea masinii, se pot pierde bani.

De ce?

In momentul in care firma de inchirieri auto, va tine blocata masina, ea nu o va mai inchiria pentru un alt client. Prin aceasta situatie se pot pierde alti clienti potentiali. Tinand cont ca majoritatea inchirierilor auto se realizeaza cu foarte mult timp inainte de a ridica masina, aceasta ipostaza va incurca destul de mult compania de inchirieri masini.

Va multumim pentru ca ati ajuns cu noi pana la final!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *