• Am schimbat acoperisul in totalitate cu acesti baieti ...

  Am fost foarte multumit de firma de reparatii acoperisuri, atat din punct de vedere al pretului, cat si din punct de vedere al calitatii. Baietii au facut treaba buna, iar pretul nu a fost deloc mare. Am casa destul de mare si ma asteptam sa fie un cost uluitor. Totusi, bugetul stabilit dinainte a ramas pana la sfarsit.

 • Am casa destul de mare si am avut de schimbat ...

  Am casa destul de mare si am avut de schimbat intregul acoperis. Ma asteptam sa fie niste costuri destul de mari, mai ales ca am casa destul de inalta. Este nevoie de schele deoarece are si o forma cu totul si cu totul ciudata. Am apelat la firma de reparatii acoperisuri, au venit si treaba a fost destul de buna.

 • Am crezut ca ma va costa foarte mult, dar am avut ...

  Acum un an am avut de construit un acoperis pentru casa mea. Stiam ca ma va costa foarte mult acoperisul si de aceea am mai amanat lucrarea inca sase luni. Acum sase luni am intalnit echipa de reparatii acoperisuri, iar pretul a fost senzational de mic. Recomand aceasta firma cu mare drag pentru toti clientii!

 • Eu am o casa in la marginea Ploiestului, casa este ...

  Eu am o casa in la marginea Ploiestului, casa este construita pe model burghez si are o vechime de mai bine de 120 de ani. Acoperisul acestei case s-a deteriorat din ce in ce mai mult si astfel nu se mai putea locui. Am apelat la firma reparatii-acoperis.com gasind site-ul pe google. La sfarstiul lucrarii am fost extrem de multumit, deoarece stilul casei mele a fost pastrat, iar suma s-a incadrat in bugetul meu.

 • Acum o saptamana am apelat la firma reparatii ...

  Acum o saptamana am apelat la firma reparatii-acoperis.com pentru a schimba din acoperisul casei mele. Acoperisul era construit din tigla metalica si ma asteptam sa coste foarte mult. Spre surprinderea mea pretul a fost mult mai mic decat ma asteptam.

 • Le multumesc celor de la reparatii-acoperis.com ...

  Le multumesc celor de la reparatii-acoperis.com pentru ca acum patru zile am apelat la ei si am avut probleme foarte mari cu acoperisul, fiind extrem de deteriorat. M-am gandit ca o sa fie extrem de mare pretul si astfel am tot amanat repararea acestuia. Intamplator am intalnit pe cineva din cadrul firmei si am decis sa-mi pregatesc un buget pentru repararea acestuia. Pretul a fost extrem de mic, fata de ceea ce ma asteptam.