• 01

  Am avut de mansardat un acoperis in sectorul 2, Bucuresti

  Este foarte greu de gasit de pe internet o firma de acoperisuri care sa nu fie plina tigani. Nu vreau sa vorbesc despre metehnele lor, pentru ca sunt alte site-uri care fac acest lucru. Dar, trecand la subiect, le multumesc celor de la Jabser.ro pentru seriozitate. Acoperisul arata senzational de bine si nu exista pic de problema cu acesta.

 • 02

  Servicii foarte bune de reparatii acoperisuri

  Le multumesc acestei firme, pentru ca am mai apelat pana acum pentru aceleasi probleme la alte companii dar nu au facut nimic. Am chemat firmele, am platit si tot la fel a plouat. La penultima dintre ele, a plouat chiar mai mult. La acesti baieti, am apelat in Ianuarie. Au venit, cu toate ca au fost mai costisitori, dar acum nu mai plua absolut deloc.

 • 03

  Cred ca este singura firma de reparatii acoperisuri fara tigani din Bucuresti

  Am reparat acoperisul de nenumarate ori. Tot timpul am avut probleme cu el. Din pacate, de fiecare data cand sunam raspundea un roman, veneau un roman pentru constatare, iar dupa ce semnam actele, ma trezeam cu o turma de tigani. Nu am nici o problema cu ei si nu vreau sa se considera ca sunt rasist dar la ultima lucrare am platit de doua ori fata de cat am tocmit la inceput si tot a plouat.

 • 04

  O echipa buna de reparatii si montaj acoperisuri

  Este o echipa foarte buna de reparatii acoperisuri. Am colaborat cu ei in luna septembrie a anului trecut si am fost extrem de multumit. O recomand cu deosebita placere. Rar se mai gasesc tinichigii buni, tinand cont ca majoritatea au plecat in afara. Bravo baieti si tineti-o tot asa!

 • 05

  Servicii foarte bune de reparatii

  Nu am foarte lucruri de spus. Am apelat la ei si am fost foarte multumit de decizia luata. Le multumesc si ii recomand!

 • 06

  Cea mai bune echipa intalnita de mine pana acum!

  Sunt o firma de constructii din zona Bucurestiului. Tot timpul am nevoie de constructii de acoperisuri. Toate firmele care au acest domeniu, habar nu au ceea ce fac. Am tot schimbat pana 5 firme de acoperisuri. Sunt putin cam piperati, dar nu ma plang. Nu pun pretul niciodata in prim plan, atat timp cat acoperisul isi face treaba. Si vorba: Daca nu e stricat, nu repari!

 • 07

  Eu am o casa in la marginea Ploiestului, casa este ...

  Eu am o casa in la marginea Ploiestului, casa este construita pe model burghez si are o vechime de mai bine de 120 de ani. Acoperisul acestei case s-a deteriorat din ce in ce mai mult si astfel nu se mai putea locui. Am apelat la firma reparatii-acoperis.com gasind site-ul pe google. La sfarstiul lucrarii am fost extrem de multumit, deoarece stilul casei mele a fost pastrat, iar suma s-a incadrat in bugetul meu.

 • 08

  Acum o saptamana am apelat la firma reparatii ...

  Acum o saptamana am apelat la firma reparatii-acoperis.com pentru a schimba din acoperisul casei mele. Acoperisul era construit din tigla metalica si ma asteptam sa coste foarte mult. Spre surprinderea mea pretul a fost mult mai mic decat ma asteptam.

 • 09

  Le multumesc celor de la jabser.ro ...

  Le multumesc celor de la jabser.ro pentru ca acum patru zile am apelat la ei si am avut probleme foarte mari cu acoperisul, fiind extrem de deteriorat. M-am gandit ca o sa fie extrem de mare pretul si astfel am tot amanat repararea acestuia. Intamplator am intalnit pe cineva din cadrul firmei si am decis sa-mi pregatesc un buget pentru repararea acestuia. Pretul a fost extrem de mic, fata de ceea ce ma asteptam.

 • 10

  Am schimbat acoperisul in totalitate cu acesti baieti ...

  Am fost foarte multumit de firma de reparatii acoperisuri, atat din punct de vedere al pretului, cat si din punct de vedere al calitatii. Baietii au facut treaba buna, iar pretul nu a fost deloc mare. Am casa destul de mare si ma asteptam sa fie un cost uluitor. Totusi, bugetul stabilit dinainte a ramas pana la sfarsit.

 • 11

  Am casa destul de mare si am avut de schimbat ...

  Am casa destul de mare si am avut de schimbat intregul acoperis. Ma asteptam sa fie niste costuri destul de mari, mai ales ca am casa destul de inalta. Este nevoie de schele deoarece are si o forma cu totul si cu totul ciudata. Am apelat la firma de reparatii acoperisuri, au venit si treaba a fost destul de buna.

 • 12

  Am crezut ca ma va costa foarte mult, dar am avut ...

  Acum un an am avut de construit un acoperis pentru casa mea. Stiam ca ma va costa foarte mult acoperisul si de aceea am mai amanat lucrarea inca sase luni. Acum sase luni am intalnit echipa de reparatii acoperisuri, iar pretul a fost senzational de mic. Recomand aceasta firma cu mare drag pentru toti clientii!